Efter ett tags användande

Nu har jag ändå använt mina kari traa under en längre period, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd!

Dom är funktionella, snygga, sköna och väldigt lätt-hanterliga (tar inte mycket plats, tvättas som "vanlig" tvätt på 40 grader m.m).
Jag skulle kanske ha önskat en någon kortare ärm på tröjan. Jag kan se att det blir mest praktiskt om man är utomhus och tränar för att man då vill hålla värmen, men jag märker när jag är inomhus att jag drar i ärmarna rätt mycket, försöker få upp dem en bit. Då jag tränar i princip uteslutande inomhus den här tiden på året så blir det väldigt påtagligt. 

Snygga vet jag att dom är av några väldigt enkla anledningar, den första och största är att jag känner mig snygg, ofta ett gott tecken då jag som många andra tjejer är rätt självkritisk och sällan nöjd. Det andra är att jag fått många komplimanger för dem, både från vänner och personal på gymet. Bästa var när jag träffade mitt ex på gymet, han spenderade större delen av vår relation till att försöka motivera mig till att börja träna regelbundet, men då var jag inte intresserad, men knapt ett år efter att det tog slut tog jag tag i min träning och började. När han såg mig i mina kari traa vart han väldigt förvånad och sa bara "Oj, du ser snabb ut!" lätt chockad. Hur mycket bittert-ex det än låter var det väldigt skönt att visa honom att jag också kan se snabb ut, gäller bara att ha rätt kläder ;)

Fler pass testade.

I och med att jag har en väldigt varierat träningsliv har kläderna fått följa med på en rad olika upptåg den sista tiden. Med mindre och mycket bättre upplevelser, överlag kan jag poängtera att jag föredrar den till utomhusträning före inomhus.

 

Morgonspinning.

Tröjan var alldeles för varm och trosorna åkte upp på ett obehagligt sätt. Dock funkade tröjan väldigt bra till uppvärmningen för att få upp värmen i lagom takt, men redan efter första låten svettades jag otroliga mängder. Så några fler spinningpass lär inte bli varken för trosorna eller tröjan. 

 

Yoga.

Superskön. Tröjan var som gjord för yoga. Tröjan satt som ett smäck under hela passet och den kändes knappt på kroppen. Trosorna fick stanna hemma för den här gången då jag inte är vidare förtjust i dem överlag, som jag nämnt tidigare, de passar inte min kropp med en förhållandevis "hård" resår och "lösa" ben.

 

Promenad.

Under min uppsatstid har jag några gåner valt att promenera hem till min uppsatspartner för att få lite friskluft innan vi kör igång och varenda tröjan har varit grym. Har förånats varje gång över hur snabbt materialet torkar och hur den inte luktar svett. Jag har trots att jag kommit supersvettig har jag kunnat ha tröjan hela dagen ändå eftersom den torkat iprincip direkt när jag kommit fram. Något jag inte varit med om innan då jag varit tvungen att packa ner massa extra kläder. Dock kan jag tycka att tröjan glider upp en del där man får upp hastigheten i gången.

 

Längdskidor.

Funkade lika bra som löpasset jag recenserat förut. Jag älskar att den funkar bra vid -6 grader och kroppen fortfarande känns varm och behaglig.

 

 

trosor?

Matrialet är väldigt bekvämt och känns lätt, men tyvärr så har jag inte kunnat träna i "shortsen" i och med att de är genomskinliga och visar halva skinkan, men de är sköna som trosor. Tröjan fungerar mkt bra som underställ för löpning ute.

Då har jag testat..

Nu har jag testat kläderna lite grann.. och min bedömmning av dem är OK. Varken mer eller mindre.

Först blev jag besviken (och något irriterad) när det drog ut på tiden innan kläderna väl kom. Sedan hade jag personligen föredragit ett linne och långa byxor. Men detta är ju mitt tycke och smak och det jag känner mig mer bekväm i under träning.

Kläderna är absolyt bekväma och sitter bra, MEN när man tränar och rör sig så ville dom vandra lite, tröjan ville gärna upp på magen lite..

Passformen är bra även efter tvätt.

 

Så ja, som sagt mitt betyg är OK, varken mer eller mindre det var inget speciellt med kläderna. Kanske hade jag varit mer possitiv med ett linne och lång byxa =P

långärmad tröja

den långarmade tröjan var perfect att ha då jag åkte hem över en helg. resan bestod då av ut och in ur 3 bussar och detta i ca -12 grader ute och 23 plus inne i bussen. tröjan höll verkligen måttet. nackdel var dock att den kavade sig i ryggen då man satt länge. 

omdöme efter några gånger :)

nu har jag testat kläderna några gånger. Som jag tidigare skrivit tycker jag både tröjan är snygg och bekväm. Men A och O när jag ska titta på träningskläder är att dem ska sitta på plats! Tröjan vill smyga sig upp och vissa magen om man inte drar ner den vilket är väldigt irriterande när man vill koncentrera sig på träningen. Har även använt shortsen/ trosorna vilket jag måste säga är väldigt bekväma och skaver inte någonstans. Har använt dem under träningsbyxorna och trots att dem rullar upp sig lite gran är jag nöjd. Har tvättat dem vilket dem klarar utmärkt. Nu till jul blir det många promenader då kläderna kommer passa perfekt som underställ.

funkar lika bra efter tvättar!

Nu har jag tvättat min tröja och shorts tre gånger och de är fortfarande lika fina, bara några få noppror på tröjan men det syns knappt! De känns heller inte sneda, som andra tröjor och shorts kan göra. Jag är mycket nöjd med produkterna och rekommenderar dem redan till vänner som tränar och lever aktivt! 

 

Skidträning

Då har mina testkläder även fått vara med om ett längskide pass..... och jag tycker faktiskt att dom klarade sig riktigt bra!! :) tröjan är absolut bäst på att transporterra bort svett och man känner sig inte blöt på kroppen under träningen vilket känns toppen! Det enda som jag tycker är lite negativt är att tröjan åker fortfarande upp HELA TIDEN längs med sidorna.... så det blir man lite galen på....

Imorn skall dom testas på ett yoga pass får vi se vad dom går för...;-) heheheheh:)

 

Boxpass

Förra veckan testades roundneck tröjan i ett fruktansvärt boxpass på 70 minuter tillsammans med min träningskompis och testpilotskompis Sophie. Tröjan fick genomlida en rad olika slagserier och knäningar som utfördes mot britsar. Men också en mängd olika fysövningar som exemplevis plankan, burpees och upphopp. Passet innehöll öven en del explosiva spring övningar som varavades med bland annat armhävningar. Tröjan fick helt enkelt vara med i de snabba svänningarna som det 70 minuters passet erbjöd. Den åkte upp ngt till byxlinningen men som tur va så behövde ingen kalla på magpolisen! Jag upplevde att jag tog ut mig lite extra än vanligt just detta pass denna dag men det kändes inte av efter. I varje fall inte i hur genomsur jag var, eller borde varit. Tröjan skötte transporten av svetten utmärkt! Jag kände inte heller av att jag fortast möjligen behövde hoppa in i duschen. Jag luktade väl inte hallon men men .... Nu i efterhand med bildbevis så kanske jag känner mig snyggare i tröjan än vad jag egentligen är.  Jag fick nyss syn på mina lovehandles.  Hoppas det bara är dagens hjärnspöken eller fotovinkeln ;)

Bästa klädena ever.

Jag måste bara säga att jag är sååå nöjd med mina kari traa kläder.Jag har tvättat dem en gång i veckan säkert i en månad.Och det har inte hänt någonting med dem.De har inte tappat formen eller krymt eller börjat noppra eller för den delen tappat färgen.Bästa kläderna ever.

De fungerar perfekt under kläderna nu när det har varit så kalt ute.Har använt dem till och från jobbet.Även ute i löparspåret med en vindjacka över.Perfekt.Varken för kallt eller för varmt.Sedan har jag upptäckt att de även passar bra för yoga passen.Skön strechig kvalite som man kan röra sig fritt utan att rullar upp sig eller sitter åt.Åker kanske upp lite i vissa ställningar men annars kanon.Jag har även testat kläderna hemma för mys i soffan och de passar utmärkt för det också.Boxer trosorna är också underbara att sova i.Mitt nästa test blir i spinningsalen.

Skön tröja!

Har bla testat att träna utomhus (löpning) med tröjan som underställ. Den transporterar bort fukt väldigt bra och är skön utan några konstiga sömmar eller onödiga dragkedjor som stör. Har även haft tröjan att strecha i efter svettiga inomhuspass. Då hade jag inte tröjan under själva träningspassen utan tog på den efter för att inte bli kall, fungerade hur bra som helst! Även då transporterades fukten bort så att man behöll värmen. Jag fick en svart tröja, vilket jag gillar. Den är riktigt snygg! Har tvättat den ett par gånger och ser/känner ingen skillnad mot hur den var innan tvätt. Har även haft tröjan på mig inomhus när det varit kallt för den är så skön! Skulle helt klart rekommendera den till andra.
Trosorna har jag bara hunnit testa en gång så får återkomma med en utvärdering på dem. Jag kan helt klart tänka mig att köpa ett linne i samma material för att kunna träna med inomhus.

Fortsatta test

Har använt tröjan vid alla träningspass den senaste tiden och jag tycker om den. Har tvättat både tröjan och trosorna och jag märkte inte att dom skulle ha krymt något eller ändrat form. Kommer fortsätta använda dom genom hela vintern, och skulle rekommendera dem till vänner. Tycker att tröjan passar att använda både ute och inne. Att tröjan är trång under armarna tycker jag inte är något problem längre, men hade nog gjort att jag inte köpt tröjan om jag provat den i affär. Men som sagt, tycker om kläderna! :)

Nöjd

Har testat kläder både inne och ute ett antal gånger nu och jag tycker kläderna lämpar sig bäst för utomhus bruk. Inomhus känns det för varmt med långärmat men vid ridning/jogging blir det perfekt som första lager nu i vintertid. Man håller sig varm och även om man svettas känns inte kläderna fuktiga så det är bra. Enda minuset är att tröjan har en tendens att åka upp så den får man stoppa ner i byxorna. Men annars är jag mycket nöjd med kläderna.

Har även tvättat kläderna och jag tyckte inte att dom krypte eller tappade formen så det testet klarade dom bra!

ett första intryck

nu har jag testat tröjan en gång och trosorna ett par gånger (inklusive tvätt!). Det dröjde lite att sätta igång eftersom leveransen dröjt och sen fick jag ryggskott, var bortrest och på det förkyld. 

 

Trosorna har jag sprungit i minusgrader med, plus underställ och träningsbyxor. Funkade utmärkt, jag som brukar frysa just runt rumpan. Storlek och passform är perfekt!

 

tröjan har jag använt som underställ när jag åkte skidor. Jag frös. kan bero på att jag  inte åker snabbt så jag kom aldrig upp i fart/kondition. Kan också bero på att jag hade för lite kläder ovanpå (kompletterade med lager två kläder från kraft och vindjacka), men jag tycker det borde räcka - var inte så kallt. Var med andra ord ingen mirakeltröja men svårt att säga exakt hur andra underställströjor skulle vara. 

Mitt största problem är dock passformen. tröjan är alldeles alldeles alldeles för liten! Jag tog storlek L (har i vanliga fall M/L) och den sitter som ett korvskinn. Jag skulle aldrig ha bara den, måste ha något över. Det tycker jag är konstigt just när det ska vara storlek L. 

 

Kort första intryck av Kari Traa

Jag har inte hunnit hårdtesta kläderna från Kari Traa än eftersom leveransen dröjde rätt länge och jag sen varit bortrest bland annat på solsemester (där har det inte riktigt passat med långärmat).

Jag testade trosorna inomhus under ett löpbandspass. Jag gjorde dock ett stort misstag som hade ett par träningstights som var av det halare slaget. Det innebar att jag fick hålla på och dra upp mina byxor regelbundet genom passet, inte så optimalt. När tightsen väl satt ovanpå hölls trosorna på plats, har jag däremot ett par lösare träningsbyxor korvar sig trosorna i nedre kanten. Det är säkert oundvikligt, det händer oavsett märke för min del. Tror heller inte jag hade tvättat dem ordentligt innan jag testade första gången, sköljde bara upp dem lätt, för det kliade en del när jag väl började svettas. Har därför tvättat tröjan i maskin innna jag testar den, tyvärr verkade den bli väldigt statiskt. Får hoppas det inte håller i sig.

Samlade intryck

Eftersom jag hittills mest bloggat spontana intryck kan det vara dags att vara lite mer strukturerad. Här kommer min upplevelse av Kari Traa i punktform:

SVETT & LUKT
Jag har tyckt att min andra funktionströja är bra för att den suger åt sig svett som en svamp = svetten "försvinner" men tröjan luktar verkligen apa efter bara en användning. Kari Traa är annorlunda. Det känns väldigt torrt och o-svettigt att träna i den. Man framför allt använder jag den många gånger i rad utan att tvätta den, och den luktar ingenting. Vart tar lukten vägen?

VÄRME & MATERIAL
Bra temperaturreglering tog jag upp redan i mitt förra inlägg. Jag har till exempel power-walkat i åtta grader med denna tröja plus en fleece, kunde ha blivit i varmaste laget men kändes perfekt. Även sprungit i riktigt ruggigt regn-och-blåst-väder, sju grader, med tröjan och en tunn vindjacka över. Fryser aldrig i den men blir inte heller överhettad. Materialet är mjukt och den sitter tätt mot kroppen men utan att sitta hårt. Den är följsam helst enkelt. Jag brukar ofta störa mig på kläders tighta halslinning när jag tränar, men den här har jag inga problem med. Tröjan har olika tygstruktur i olika zoner, till exempel stretchigare i sidorna. Mönstret av fjärilar är inte bara ett mönster utan fungerar som ventilation. Rent konkret så är materialet 95 % polyamid och 5 % elastan och tål tvätt i 40 grader.

Ovan: materialet i sidorna.

PRIS
Kollade på hemsidan att tröjan och trosorna kostar 399 repsektive 199 norska kronor. Det är inte billigt, men samtidigt mindre än jag trodde. Känns helt i linje med vad bra funktionsplagg kostar.

DESIGN & KONCEPT
Jag kan tycka att det är lite tramsigt med kläder som profileras så tydligt mot kvinnor. Känns inte som att könet har särskilt mycket med träning att göra. Och att stilen kanske då blir lite mer "feminin" med fjärilsmönster och rosa. Men i ärlighetens namn så har mönstret som sagt en funktion, och kläderna finns även i blått och svart. Så Kari Traa håller sig ändå på rätt sida trams-gränsen.
Detaljer som förpackning och tags ger en proffsig och "dyr" känsla.

Yoga och irritaion

Jag tänkte främst använda Kari Traa-kläderna till löpning utomhus. Men jag tog chansen att prova dem i ett helt annat sammanhang: yoga inomhus. Jag tränar Iengar Yoga och blir rätt varm av det, så jag brukar inte ha långärmat. Men värmen var inga som helst problem, jag höll en bra temperatur under hela passet. Jag brukar träna i en lös t-shirt, men i Iyengar Yoga är det egentligen väldigt viktigt att kunna se kroppen ordentligt, för att kontrollera att det blir rätt med linjeringar och sånt. Därför var denna tröja perfekt! Jag kände mig också stark och proffsig i den - det är inte klokt egentligen hur mycket det yttre (som kläder) kan påverka träningsupplevelsen.

Däremot upptäckte jag en nackdel den här gången, när jag använde tröjan på ett sätt som det inte riktigt är tänkt. Jag tyckte helt enkelt att den kändes så mjuk och mysig att jag behöll den på även efter yogan. Här kan det vara på sin plats med lite bakgrundsinformation om mig: jag är ganska känslig för känselstimulans eller vad man ska kalla det. Tycker t.ex. det är hur mysigt som helst med en fleecefilt - ett tag. Sedan känner jag mig "kvävd" av att bli så "kramad" av materialet. Jag har svårt för smycken, plåster, sömmar, bh-byglar - allt som känns mot huden. Så när jag hade haft Kari Traa-tröjan på ett bra tag kändes den alldeles FÖR mjuk, FÖR hudnära. Och när jag tog av den så var jag röd och irriterad över bröstkorgen, fick smörja mig med kylbalsam. Så kanske är det ingen tröja att använda under riktigt låååånga träningspass, som underställ en heldag eller liknande. Men det kan vara ett problem som bara gäller för mig och likasinnade.

Boxpass

Nu har jag och min träningskompis Annika Zelander tränat ett boxpass tillsammans där vi såg ut som två tvillingar i våra olikfärgade kari traa roundneck tröjor. Jag är fortfarande helt förundrad över hur bra tröjorna "spottar" ut svetten, den liksom bara försvinner och jag undrar vart den tar vägen. Dock börjar min tröja lukta svett under armarna efter en gång så den absorberar ialla fall lukt, vilket annars skulle vara helt otroligt om inte ens lukten fastnade. Tröjan stannade inte helt kvar på sin plats utan med jämna mellanrum fick tröjan dras ner, den fastnade liksom vid byxlinningen. Men det var inte något jag störde mig särskilt mycket på. Plusen överstiger minusen enligt min åsikt.

Boxpasset är 70 minuter långt och efter det passet brukar tröjan vara mer blöt än torr, vilket nu inte var fallet. Förutom svetten i håret och de rosa kinderna såg det inte ut som att jag genomfört ett träningspass. Jag gick ifrån passet och kände mig någorlunda fräsch.

Jag har även provat trosorna. Passformen tycker jag är okej, dock sitter de lite för långt upp i midjan på mig och glider upp, dvs. kanterna rullar sig. Dock åker de inte upp mellan skinkorna utan stannar kvar under rumpan, vilket är ett plus. Det kan man inte säga om många trosor.

Inom en snar framtid skall jag testa att rida i tröjan samt trosorna och se hur ett ridpass i kari traa fungerar.  

Kari Traa - 1

Nu har jag kommit igång med att använda kari traa när jag tränar! Försenad leverans som inte riktigt timade mitt schema ledde till en liten dröjning.

För det första så vill jag bara konstatera att de är väldigt snygga! Jag fick blått som jag önskat, och färgen är riktigt fin och modellerna är också bra. Kanske att shortsen är lite korta, men men.

Min huvudsakliga träning består utav löpning, poweryoga och även intervallträning ibland. Jag har tidigare inte använt några funktionskläder, eller "träningskläder" öht utan mest kört på shorts/leggings och linne/t-shirt. Det har såklart lett till att jag blivit sjöblöt eftersom att jag många gånger brukar försöka köra ganska hårt.

Nu när jag har kört med Kari Traa-kläderna så blir det inte alls fuktigt på samma vis, så jag tycker verkligen att de fyller sin funktion på den punkten! Det är väldigt skönt att kunna träna utan att tänka på hur blöt en blir etc, haha. Jag tycker om att tröjan är långärmad, den är himla skön och bekväm!

Jag tycker nog egentligen inte att de är för små i storleken, men shortsen rullar och glider uppåt ca hela tiden vilket jag tycker är irriterande, särskilt när en ska springa och inte vill fokusera på att fixa till kläderna. Shortsen kanske borde ha en tightare del längst ner? Toppen kan också glida upp men det känns mer överkomligt. Det är hursomhelst ett väldigt skönt material!

Det här med att de glider upp och har sig slipper man mer under poweryogan, även där är nog shortsen de mer problemfyllda med sitt rullande än tröjan (poweryoga är ju ändå rätt "lugnt" om än jobbigt).

Det var allt för den här gången! Ska fortsätta testningen och återkomma senare.

 

2 veckors inneträning.

Äntligen!

Först försenad leverans och sen var jag placerad på annan ort genom skolan, hann borja längta och tagga bra länge!

Väl med produkterna i hand blev jag inte besviken! Härlig kvalitet från försvaringspåsen till själva plagget. Valde blått och fick som tur var min valda färg för jag har aldrig passat i rosa. Kläderna är ju snygga, funktionella och har väldigt skön kvalitet. Riktigt mjuka och goa, precis som det ska vara med plaggen närmast kroppen. So far so good!

Det har nu blivit två veckor med 3-4 pass per vecka av inneträning då jag liksom snöröjarna hamnar i något slags chocktillstånd varje år det kommer snö. Jag är nog lite som bambi på hal is även utan isen. Jag faller mycket på vintern, särskilt precis i början så i år håller jag mig på den säkra sidan en stund. Men det finns dock planer på att ge mig ut och trotsa vädret med min träningsbuddy Matilda inom kort. Till saken nu då. Jag har kört mitt inneträningschema med pilates kompletterat med lite vanlig hederlig planka och sit-ups i omgångar tills jag helt enkelt inte orkar mer. Brukar ta 45-60 minuter beroende på humöret.

Tröjan och kortbyxorna är som jag redan sagt sköna, kanske något små i storleken, men jag ser det som en utmaning att krympa i dem. =) Tröjan blev lite väl varm för innepassen, men jag var optimistisk första passet och hade lyckats glömma att jag svettas som min pappa. Trots att jag blev rejält varm och lite svettig var det inget jag märkte på plagget dock. Det ledde bort fukten fint, ska bli intressant att prova ute i löpspåret under min R90, jag brukar bli sådär charmigt svettig precis under brösten i mitt gamla underställ. Kortbyxorna finns inget stort att anmärka på utom att jag tycker de rullar sig lite i benen vilket är lite irriterande, men överkomligt. Har dock svårt att se att de räcker till under min R90 såhär i vinertid, men det återstår att se.

Kort sammanfattat är jag  nöjd med de första veckornas test, nu ska de få pröva tvätten, sen blir det nya äventyr!

Långpromenad

Glömde skriva om detta men i helgen var jag ute och gick på en långpromenad i skogen. Körde med trosorna och tröjan som underställ. Var riktigt djup snö och inga spår att gå i så jag fick pulsa fram i fem kilometer. Kroppen blev varm men kläderna gjorde sitt jobb. När jag väl kom hem så var kläderna torra och kändes fortfarande fräscha.

Riktigt bra resultat än så länge!

Cykling

Var ganska skeptisk till tanken att cykla i långärmat inomhus och funderade ett tag på ifall det ens skulle gå men detta skulle ju faktiskt testas!

Till min stora förvåning så gick det riktigt bra. Trosorna satt skönt under passet och tröjan ventilerade toppen! Blev inte för varmt trots att jag var inomhus med datorn igång i samma rum (datorn tenderar att göra rummet ganska varmt).

Irriterade mig heller inte lika mycket på sömmarna i armhålan som sist. Kanske är en vanesak? Än så länge så har kläderna presterat över förväntan helt klart!

Efter tvätt, femte "passet" och slutsats

När jag hade överdelen på mig under mina tredje (utepass) och fjärde (inne) pass, vilka båda var styrkepass, så blev tröjan faktiskt blöt när jag började svettas, och fick också svettfläckar. Jag blev lite orolig över att setet kanske inte hade så bra fukttransport som det från början verkat.

Jag tvättade setet (40 grader, inget sköljmedel) och använde det sedan igen, denna gång under en rask långpromenad. Jag kunde direkt känna att funktionen var tillbaka, och jag höll mig varm, torr och framförallt bekväm under hela promenaden. Jag höll sådan fart att jag hade blivit svettig i kläder med sämre funktion och fukttransport. Det kändes riktigt bra att funktionen var tillbaka, och uppenbart för mig är att den försvinner vid upprepad användning där man svettas ordentligt - Ett par gånger kan man använda det, sen bör det tvättas. OBS. vill påpeka att det är tröjan jag menar här, trosorna används endast en gång innan de tvättas.

Min teamtestare och jag har inte haft möjlighet att testa tillsammans, utan har efter testen istället pratat igenom och jämfört. Vi har egentligen helt lika uppfattning om setet: det är riktigt bra, sitter otroligt bra på kroppen och mot huden, och bra fukttansport - MEN: Tröjan är sval och det bidrar faktiskt till att man nästan fryser ibland och man kan inte "värma" sig i detta set, tröjan glider tyvärr upp i princip i vad man än gör och man måste därför sätta fast den i byxorna, och till sist sitter tröjan nåågot tight i armhålorna och detta kan ibland vara bra men ger ändå en liten oro för att skav ska kunna uppstå under lång träning eller ofta upprepad träning.

Min åsikt kring detta set är helt klart positiv, och jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa det själv - funderar faktiskt på att skaffa ett par långbyxor. Så länge man är medveten om att detta främst är till för borttransport av fukt, och inte för att värma, så är det helt klart värt att införskaffa!

Tränar i Kari Traa på semestern

Tog med mig min Kari Traa-outfit till semestern i Mexiko. Då temperaturen ligger kring 30 grader har det dock varit lite för varmt för träning i långärmat. Dock har ett tidigt yogapass på stranden avverkats, vilket kläderna var som ämnade för, samt ett löppass/styrkepass inne på hotellets gym med AC. Under löpningen ville tröjan som vanligt upp, så jag vek uppden och hade den som magtröja a la 90-tal, haha! Dock passar kläderna väldigt bra för styrketräning. Jag har tillochmed köpt ett linne i samma serie för att jag riggar dessa kläder så mycket!

Uppdatering...

Efter ytterligare två veckor med grov förkylning så har jag fortfarande inte fått någon chans att testa dem ordentligt. Det känns så tråkigt. Men jag har testat dem då jag har varit ute och powerwalkat och kläderna andas helt superbra. Ingen jobbig instängd värme här nej. Har funderat på att beställa hem byxorna/långkalsongerna i den här kollektionen också eftersom det är det enda understället jag testat som har suttit såhär bra och varit så skönt. 

 

Bloggar mer när jag tränat!!