Nummer 1 :)

Japp första inlägget minsann!

Svinsköjj att man blev utvald! NU Jenny, nu ska vi testa snygga kläder.. hoppas de fungerar bra för det är alltid kul med snygga träningskläder :)

Klara färdiga gåååå!! :)

Vad kul!!!

Ska bli sååå kul att prova dessa kläder! Men en fråga... Jag fick ett mail att jag och mitt team kom med,

men min träningskompis (mitt team) fick ett mail att hon inte kom med??? Varför skulle vi ansöka som team

när bara jag kom med? Konstigt...

Grymt!

Har precis fått reda på att jag blivit testpilot, och...OJ vad kul! Har länge spanat på dessa kläder, och nu kommer de till mig i nästa vecka.Längtar!

Testperson

Fick här i veckan mail om att jag blivit utsedd till testperson för Kari Traa Butterfly nu väntar jag bara på att kläderna ska dyka upp hemma i postlådan :) åhhh jippie!!

Som att vinna på lotto!

Vaknade av ett sms från min träningspolare Camilla som skrev att VI BLIVIT UTVALDA TILL TESTPILOTER!!! Jag studsade upp ur sängen och nu sitter jag här och skriver. Ser fram emot att prova kläderna när de kommer nästa vecka. En löptur är garanterad samma dag!

Nu kör vi!

Fick det glädjande beskedet här nu på morgonkvisten att jag och min bästa träningsbuddy Ullis har blivit utvalda som testpiloter för Kari Traa - åh vad roligt! Ni lär höra mer från oss!!

Utvald!

Yeeey! Jag och Jonna ska få testa lite nya, coola träningskläder från Kari Traa! Sjukt bra pepp så här i höstmörkret. Nä nu ska frukosten avslutas sen blir det till att cykla iväg till skolan och läsa lite mer medicin...

Hello world!

Welcome to SocialGO. After you read this, you should delete and write your own post. Just click New blog post on the right of the UMC (the black bar along the top) to start a fresh post.