Om testprodukten

Kari Traa är ett norskt sportmärke, utformat enbart för kvinnor och är internationellt känt för sina färgstarka sportkläder i toppkvalitet. Grundaren Kari Traa, en av världens mest framgångsrika kvinnliga freestyleåkare, har kombinerat två av sina största passioner: extremsport och stickning. Resultatet är ett modeföretag, som vänder sig till aktiva kvinnor över hela världen.

Serien Butterfly

Butterfly är färgglada funktionsplagg som är perfekta för träning då de transporterar bort fukt från kroppen och torkar snabbt. Materialet är supermjukt och konstruerat med en teknik som gör att plagget får färre sömmar vilket ger användaren full rörelsefrihet. Plaggen är designade för att möta de ergonomiska kraven från en modern sportkvinna och har blivit utsett till “Bäst i test” av flera skandinaviska tränings- och fitnessmagazine tack vare sina tekniska kvaliteter.
Som testpilot kommer du att få testa Butterfly Roundneck och Butterfly Hipsters (bilden ovan) och välja mellan färgerna Lips (rosa) eller Marin (blå).


Läs mer om Kari Traa här.