Kari Traa är så bra!

Jag har använt kläderna främst vid promenader men även när jag gjort intervallträning. Jag tycker att kläderna fungerar alldeles ypperligt! Jag har sedan tidigare ett annat Kari Traa ställ som jag sliter med hälsan så att säga. Kläderna är testade väldigt många gånger då jag alltid har dem på mig när jag är ute och går vintertid. Vilket sker flera gånger i veckan. Kläderna är väldigt sköna att ha på sig, min favorit är Kari Traa Butterfly Hipster! Den kan jag varmt rekommendera. Det enda jag har att säga om hipstersen är att de är lite stora i storleken. Jag tycker att Kari Traas kläder är så bra och så sköna att jag på eget bevåg köpt mig lite andra produkter från dem och jag är så nöjd!

Jag har även fått med mig en kompis i Kari Traa svängen, hon har också köpt Kari Traas kläder efter att jag rekommenderat dem! Så om ni vill ha bra kläder till eran träning så är det Kari Traa som gäller, det tycker i alla fall jag! De är bekväma, de håller värmen bra samtidigt som jag uppfattar det som att kläderna andas bra, Och efter många tvättar så är de fortfarande i bra skick! Jag har även haft träningskläderna på gymmet, de fungerar bra där också men man blir ganska varm!