Slutresultat för Kari Traa Sportkläder
Hej!

Jag har fått prova på Kari Traas blåa träningsunderställ och detta gjorde jag utomhus i Lunds stadspark (90% av rundorna sker där) och jag sprang i NOV/DEC. Jag brukar springa 3 gånger i veckan vår/sommar men eftersom det alltmer blev snöoväder i vintras så blev det högst 1-2 gånger i veckan varav jag varvade mellan att springa och promenera i rask takt. Jag hade ju lovat mig själv att verkligen prova dem i lite tuffare väder och jag blev glatt överraskad över chansen att få vara varm utan all fukt som gärna finns vanligtvis! Jag tillochmed köpte till de supersnygga footiesarna som ni ser på bilden ovanför för jag ville vara välutrustad.

Kläderna var nämligen superbekväma och materialet var i strechtyg vilket gjorde att jag inte behövde känna mig inklämd i M, jag älskade verkligen att ha på mig dem eftersom det varken kändes instängt eller varmt fast jag en stund tidigare verkligen ansträngt mig. Så för en gångs skull kände man sig sval. Vanligtvis skulle jag gått och varit jätteirriterad över att svetten fick kläderna att klistra sig till kroppen men med sportunderstället så kände man sig fräsch istället för äcklig.
Dock hade jag velat ha tröjan några centimeter längre eftersom jag gärna vill ha tröjor som går ner över höfterna :-)  

Hur tyckte jag då att kvaliteten var? Jag måste faktiskt erkänna att de kändes bra! Och hållbara dessutom! Visst, jag fick någon noppor på hipstern efter första tvätten men det tog jag bort med en noppborttagare och sedan var det inte mycket mer...

Jag var ute och sprang med min syster en gång men då hade hon såklart inte Kari Traa kläder! Så jag fick min syster att köpa ett par likadana strumpor som jag. Hon har inte klagat än iallafall!

Jag är jätteglad över att jag fick vara med och prova dessa sportkläder. Jag har hört talas om Kari Traa sedan tidigare men aldrig köpt något medvetet förrän efter jag blev med i testet och nu rekommenderar jag märket till tjejkompisar som frågar vart jag köpt de där snygga blå träningskläderna! Kommer förstås att fortsätta använda dem flitigt hädanefter :-)

Våga prova dem säger jag bara!

Med vänliga hälsningar,
Sös Orheden