Kari Traa Butterfly

Jag har använt mina kläder från Kari Traa när jag har varit ute å gått promenader, både lugnare och powerwalks, och en gång på  gymmet när jag tränade styrketräning.  Hipstern har jag använt ett par gånger på promenad under mina träningsbyxor. Det jag kan säga om dem  är att de sitter på sin plats utan att rulla ihop sig. Jättesköna och håller inte kvar fukten. Tröjan har jag använt mest. Den är superskön och väldigt töjbar. Även fast jag är kurvig och mullig så sitter den bra på kroppen, vilket jag har svårt med annars. Den rullar inte upp över magen utan håller sig någotsånär på plats. Jag får dra ner den lite ibland men inte för att den åkt upp så jag visar magen. Ute på promenader håller man värmen bra och den för bort fukten så man inte blir kall. På gymmet skulle en kortärmad version av denna tröja varit bra då det blev för varmt med en långärmad.

Den håller formen och färgen bra efter tvätt, jag kan ialla fall inte se att den blivit tvättpåverkad!