Slutgilltigt

Mitt team är nöjd med produkten. VI har inte hunnit träna speciellt mycket tillsammans men när vi väl gjort det har det sett riktigt bra ut. Jag är mycket förtjust i produkterna. :)

jag upplever att passformen är perfekt för mig. Har alltid haft problem med att få kläder att passa. Tröjan sitter åt på rätt ställen, den är extra lång i armarna vilket är skönt, man kan röra sig ordentligt oberoende vad man gör. Längden i rygg och mage gör också att man kan göra i princip vad som helst utan att den åter upp och man visar mage. Den sitter där den ska med mycket rörelseförmåga. Hipstersen fungerar för mig riktigt bra. Har inte upplevt att det rullar sig i låren. De sitter bra och har hållit passform trots åtskilliga tvättar.

Plaggen är suvveräna vad gäller fukttransport, har inte känt mig svettig och blivit kall utan de håller sig.  Färg och passform har hållit trots tvättar och jag är riktigt nöjd.

Jag rekomenderar plaggen starkt till utomhus träning. Men även till gym och lugnare grupp pass. Yoga/pilates på morgonen är helt underbart i den tröjan. Varm med inte svettig.

 

10 av 10 blir mitt betyg.