Spinning med Kari Traa.

Igår kväll cyklade jag iväg mot F&S i Majorna för ett spinningpass. Jag brukar försöka hinna med detta pass de söndagar som jag kan, det är så skönt att efter passet ha tid att sitta en stund i bastun med hårinpackning och ansiktsmask.

 

Under passet hade jag på mig min träningströja från Kari Traa och den är verkligen superbra när det gäller absorbering av fukt. Även om tröjan glider upp en aning på kroppen när man rör på sig så är det aldrig så att den glider upp för långt så magen visas eller liknande, helt ok men det bllir ändå att man automatiskt drar lite i tröjan under passet.

 

Det jag upplevde som sämst under passet är helt klart de långa armarna. I en spinningsal brukar det alltid bli extremt varmt trots ventilation och AC och jag hade gärna haft en liknande tröja fast med kort ärm. Denna tröja tycker jag bäst lämpar sig för lugnare inomhusträning (typ yoga eller liknande) eller utomhusträning som powerwalks och löpning.