3:e testet med Kari traa

Denna gång blev det promenad med barnvagnen, med ett lagom motstånd då det var nysnö och inte plogat på gångbanorna ännu!
Jag hade kari traa tröjan på mig, en t-shirt utanpå, underställsbyxor, jeans och ytterkläder.

Jag hade förväntat mig att känna mig ganska varm och svettig med alla de lagrena på mig, men det var faktiskt väldigt behagligt, tröjan gjorde så jag kände mig varm och jag kunde inte känna av att jag blev svettig.

Nu har jag tvättat tröjan och hipsterna några gånger och jag känner faktiskt av nu att tröjan har krymp, det glider gärna upp snabbare än innan och det känns tajt när man tar på sig den, men den töjer sig lite när man har haft den på ett tag.
Hipsterna har jag inte kännt någon skillnad på ännu, de är fortfarande väldigt sköna. Jag hade dock velat ha en kortare skärning fram på dem, de vill gärna vika ihop sig i obekväma lager och så får man gå där och dra upp dem ofta.